S&P500: 5447.87$ , -0.31%
OMXS30: 2573.91$ , -0.8%
BTC: 60827.25$ , +1.76%
XAU: 2329.85$ , -0.13%

Trump: USA ska vara ledande inom kryptovalutor

Donald Trump förklarar att USA inte får nöja sig med ”andraplatsen” inom kryptovalutaindustrin. Den före detta presidenten i USA, Donald Trump, hävdar att han är ”väldigt öppen” för ”allt som har att göra med denna nya och växande industri.”

USA får inte nöja sig med något annat än förstaplatsen inom kryptovalutaindustrin, enligt den tidigare amerikanska presidenten Donald Trump.

”Vårt land måste vara ledande på detta område, det finns ingen andraplats,” förklarade Trump i ett inlägg den 25 maj på Truth Social – en social medieplattform som ägs av Trump Media and Technology Group (TMTG).

”Jag är mycket positiv och öppen för kryptovalutaföretag och allt som har att göra med denna nya och växande industri,” hävdade han innan han riktade kritik mot nuvarande president, Joe Biden, som han ställer upp mot i presidentvalet 2024, med valdagen planerad till den 4 november. Trumps senaste positiva inställning till kryptovalutor har ökat förväntningarna inom kryptovalutaindustrin om hans potentiella seger.

Enligt Polymarket, en kryptobaserad förutsägelseplattform baserad i New York, har Trump en 56% chans att vinna valet, medan nuvarande president Joe Biden har en 38% chans.

Detta kommer strax efter att Trump tillkännagav att hans presidentkampanj skulle acceptera donationer i kryptovaluta. Den 21 maj meddelade Trump 2024-kampanjen att den hade lanserat en insamlingssida för donationer i kryptovaluta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Sociala Medier:

Kontakt:

info (snabel-a) finansnytt (punkt) se